Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets syvende tirsdag samt dermed også den 30. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, da han kom hjem, puttede han dagrenovation og papir i de relevante container, handlede ind hos Fakta i Østervangs Centret og putte alle de nyindkøbte varer på plads samt løb to kilometer, før han tog frokost og bagefter satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det næsten været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, for jeg hoster stadigvæk lige som jeg også stadigvæk har problemer med maven, så derfor har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, vaske og stryge en maskinfuld altså 46 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka fem kvarter og med Evi i cirka tre kvarter tid samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.