Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets sjette tirsdag samt dermed også den 25. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag valgte min Skat at passe på sig selv, så derfor tog han ikke på arbejdet i morges og han har ligget i sin seng det meste af dagen, da han stadigvæk har ondt i hele kroppen samt feber samtidigt med han hoste og snotter hele tiden.

For mit vedkommen har det været en rigtigt dum tirsdag, for jeg fik det dårligere og dårligere i løbet af morgenen, så da jeg havde nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, hækle en lille råhvid gavepose samt hænge dagens eneste maskinfuld altså 46 stykker tøj til tørre, gik jeg i seng og jeg har stort set sovet resten af dagen.

Imens min Skat tilberedte sin aftensmad, nåede jeg at tale i mobiltelefon med Poul, og da min Skat havde nydt aftens menu, aflivede han dagens samlet opvask, før han satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, for jeg er simpelthen så dårligt, at jeg kun har lyst at sove.