Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets femte mandag samt dermed også den 24. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Da min Skat følte sig rigtigt godt gammeldags syg i morges, valgte han at blive hjemme fra arbejdet. Ved 10:30 tiden kørte vi ind til vores læge, der mener, at det denne gang er en omgang influenza, min Skat er blevet ramt af. På hjemvejen kørte vi ud til Lidl på Københavnsvej og min Skat blev siddende i vores lille bil, imens jeg handlede ind hos Lidl samt Netto. Da vi kom hjem, gik min Skat i seng og jeg puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits mandag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, bogføre alle sidste uges kasseboner i et regneark, vaske og stryge en maskinfuld altså 67 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.