Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets femte fredag samt dermed også den 23. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han følte sig dårlig, droppende han sin helt normale fredagstræning, da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en lidt atypisk fredag, for Brian satte Heidi af hos mig ved 6:45 tiden i morgens og da vi havde hyggesnakket i cirka halvanden times tid, tog vi en tur til Rødovre, det vil sige, vi startede med at tage bussen til Roskilde Station, derfra tog vi et regionaltog til Høje Tåstrup Station, hvorfra vi tog et s-tog til Brøndbyøster Station, hvorfra vi tog en bus til Rødovre Hallen, hvor vi brugte cirka to og en halv timers tid på at besøge Alt Om Håndarbejdes Messe 2019 samt handle lidt ind. Jeg fik foretaget årets fjortende ups, femtende ups og sekstende ups samt købt fire små perlesyet skildpadder. Bagefter tog vi hjem til mig, hvor vi nåede at spise frokost, før Brian hentede Heidi.

Dertil kommer, at jeg har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, besvare og skrive diverse e-mails, skrive nogle ganske få små blogindlæg, vaske og stryge en maskinfuld altså 46 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, glas, pap og papir i de relevante containere, vande alle potteplanterne på altanen, i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.