Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 51. lørdag samt dermed også den allerførste samt tiende sidste dag i vores ti dage lange kombineret jule- og nytårsferie er allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktisk opgaver. Ved 8:45 tiden kørte vi hjemmefra og første top på dagens indkøbstur blev Jem & Fix, hvor vi købte batteri samt tre korte lyskæder, derefter handlede vi ind hos Lidl, hvor vi blandt andet købte otte små træklemmer, samt Netto, hvor vi blandt andet købte en lang lyskæde, på Københavnsvej, og da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før min Skat gik i gang med at putte lys samt lyskæder på årets juletræ, hvorefter jeg pyntede det.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme lidt videre med de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, putte dagrenovation og papir i de relevante containere samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.