Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 51. mandag og dermed også den 101. hverdag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løb vi første mine 2.000 meter, hvorefter han løb 3,5 kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits mandag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, bogføre alle kassebonerne fra sidste uge i et regneark, vaske og stryge to maskinfulde altså 44 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte alle de fartglade skildpadder ned i fire klare 31 liter SmartBokse, så de kan nyde deres vintersøvn uforstyrret ude hos Shurgard, rydde op og sortere i indholdet af to grå plastik klodskasser samt putte dem på plads i vores kælderrum, tale i mobiltelefon med Wivi i cirka ti minutter, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, vande alle årets plantepusser ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Dertil kommer, at jeg har fået klaret diverse små og mindre praktiske oprydningsopgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.