Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 51. søndag og dermed også den tyvende hele weekend efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske huslige opgaver, før vi ved 9:00 tog os sammen til at køre en tur til Shurgard, hvor vi anbragte en bilfuld samt hentede den del af juletræspynten, der normalt står derude. På hjemvejen handlede vi ind hos Lidl og Netto på Københavnsvej samt Rema 1000 i Ro´s Have, hvor vi blandt andet købte tre snemænd.

Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi forsatte med klaringen af diverse små praktiske huslige opgaver, før vi tog frokost.

Dertil kommer, at min Skat blandt har andet nået at komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skifte sengetøj, vaske og stryge en maskinfuld altså fem stykke tøj, hvilket var et lagn i dobbelt størrelse, to dynebetræk og to pudebetræk, der bagefter kom på plads på den øverest midterste hylde i mit klædeskab, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi fællesskab den medfølgende opvasken, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.