Arkiver

Tillykke Microsoft


Hverdagen.

For selv om jeg ikke troede, at det var muligt, så er det endnu en gang lykkedes for jer at opdatere en udgave af Windows, så den er blevet endnu mere ringe end den oprindeligt var !

Det er sørme rigtigt godt klaret og jeg er alt andet end tilfreds med det dårlige resultat !

Jeg har aldrig været og jeg bliver nok heller aldrig fan af jeres Windows, og den allernyeste opdatering af Windows 10 er godt nok den dårligste opdatering, I indtil videre har sendt på gaden. Hvorfor bliver jeres programmers brugervenlighed kun ringere og ringere samt mere og mere tidskrævende for hver gang, I kommer med en opdatering ?

Hvor jeg før jeres seneste opdatering kunne nøjes med et musseklik, skal jeg nu bruge tre musseklik, ironi slået til det er godt nok meget smart samt især super tidsbesparende ironi slået fra.

Har I overvejet, at der rent faktisk findes nogen, der bruger deres computer som et arbejdsredskab og ikke kun til at spilde deres tid på de såkaldte sociale medier eller med diverse onlinespil ?

Har I også overvejet, at det ikke er alle, der gerne vil havde deres computer til at ligne en smartphone eller en tabet ?

Og har I især overvejet, at når man ikke har jeres elendige programmer til for eksempel at komme på nette, skrive mails eller redigere billeder installeret på sin computer, så er det nok fordi, man ikke gider at spilde sin tid på at bruge dem og at man derfor ikke er spor interesseret I, at I erstatter ens gode brugbare programmer med jeres totalt ubrugelige lorteprogrammer ?

Først kunne jeg ikke bruge min computer i over halvanden times tid, fordi den var i gang med at opdatere, derefter kunne jeg så lige bruge en halv times tid på at ændre mit skrivebord tilbage til dets oprindelige udseende, da I både havde givet det nyt baggrundsbillede samt flyttet rundt på alle mine genveje, og bagefter kunne jeg så bruge lidt under en times tid på at ændre samtlige indstillinger af blandt andet mapperne tilbage til den, de havde før jeres forbandende opdatering, samt afinstallere jeres ubrugelige programmer samt installere alle de programmer, I uden min tilladelse have slettet. Dermed har I lige misbrugt samt spildt yderligere tre timer af mit liv.