Arkiver

Den niende fødselsdag


Hverdagen, Ænder.

I dag kan denne søde lille kreative størrelse …

2015/04/01/0101.jpg

… fejre sin ni års fødselsdag. Da det her til morges klokken 6:00 var lige præcist ni års tid siden, jeg skrev det allerførste lille bitte indlæg på min blog / i min dagbog, der hedder Den Kreative And.

🙂

I løbet af de første ni års tid er det blevet til ikke mindre end 15.854 små og store indlæg ( dette er indlæg nummer 15.855 ) om løst og fast samt stort og småt i mit liv. Alle disse indlæg indeholder i alt 3.555.349 ord og de fylder totalt 20.612.492 bytes inklusiv diverse billeder.

Dertil kommer, at jeg i løbet af de første ni års tid har modtaget 882 kommentarer, hvilket så bare ikke passer helt, for cirka halvdelene af disse kommentar har jeg selv skrevet som et svar på en kommentar. De 882 kommentarer indeholder 68.609 ord og de fylder totalt 397.356 bytes.

I løbet af sine første ni leveår har min blog haft 210.995 besøgende i hvert fald hvis jeg skal tro på, hvad der står i Statistikker – Generelt, men personlig har jeg på fornemmelse at hovedparten af alle disse besøgende er søgemaskiner, der så bare ikke lige har fundet det, de søgte.

🙂

Da jeg skrev det allerførste lille bitte indlæg på min blog, havde jeg sat mig for, at min blog skulle være en form for åben dagbog over mine få kreative udfoldelser, der så skulle krydders med lidt løst og fast om lidt stort og småt i min hverdag samt selvfølgeligt om ænder, fordi jeg jo samler på dem, men når jeg nu her til morgen sidder og ser tilbage på alle de mange indlæg, det er blevet til i løbet af de første ni års tid, så kan jeg ser, at det mere og mere er blevet til, at jeg skriver allermest om løst og fast om stort og småt i min hverdag, der så bliver krydret med mine kreative udfoldelser, oplevelser samt ænder, samtidig med jeg i større og større grad oftere og oftere bruger min blog som en form for selvterapi, da jeg brugen den som stedet, hvor jeg kan komme til at sætte ord på nogle af mine allerinderste følelser samt tanker.

🙂

Hvor mange indlæg mon det kan blive til i løbet af de næste ni års tid og mon min blog virkelige kommer til at fejre sin atten års fødselsdag ?

😉

Mit logo er for øvrigt tegnet af Maud Pedersen.