Arkiver

En utålmodig lille størrelse


Hverdagen, Ænder.

Jeg er desværre stadigvæk frygtelig langt bagud med hensyn til at ajourføre min blog, der jo også fundere som min dagbog, fotoalbum samt huskeblog, og det har jo ikke lige frem fremmet muligheden for at komme ajour, at vores webhotel har haft lukket for adgangen til den i en uges tid samt at den har kørt rigtigt dårligt lige siden, adgangen til den blev genåbnet.

Jeg har sat mig for, at jeg skal væres lidt mere ajour med i hvert fald de helt små indlæg på min egen blog, før jeg begynder at ajourføre Pivs blog, der fylder seks måneder altså et halvt år i dag, da den blev oprettet den 13. juni 2014.

Jeg har foreslået Piv, at han selv skal begynde at skrive på sin blog, men den meget mildt skrevet yderst utålmodige lille størrelse har lige fundet ud af, at det slet ikke er bare tilnærmelsesvis halvt så nemt at skrive på en computer, som han regnede med, at det var. For han er alt for let til, at han kan trykke på tastaturets knapper, når han kan holde øje med tastaturet, kan han ikke se, hvad den sker på skærmen og musen vil slet ikke det samme som han vil, så han bliver nok alligevel nødt til at vente på, der er en, der får tid til at skrive for ham. For det er slet ikke nemt, at være en lille and i en stor verden.