Arkiver

Mandag den 1. december 2014


Hverdagen.

I dag er det den allerførste dag i december 2014 og dermed begynder vinteren 2014-2015 officielt i dag i hvert fald ifølge kalenderen og her til morgen ser det ud til, at vinteren til al held ikke ankommer til mit område af Roskilde til tiden i år.

Det er også i dag, hvor vi tager hul på årets tolvte og allersidste måned, den officielle nedtællingen til juleaften begynder. For nu er det endeligt langt om længe fuldt ud lovligt at åbne den allerførste låge i årets julekalender, at åbne den allerførste gave i årets spændende pakkekalender, samt for allerførste gang at tænde for året kalenderlys, men det, der for mig er det så absolutte allermest vigtigste ved dagens dato, er … at det er min elskede Skats fødselsdag og da den slags efter min mening skal fejres på behørig vis, så ser vores spisebord lige nu sådant ud …

2014/12/01/0201.jpg

… for alle min Skats mange spændende gaver samt kort venter på, han skal komme hjem fra arbejdet med efterfølgende træning samt gå i gang med åbne dem.

Som I kan se, så er den ene af de to duge, jeg endeligt langt om længe fik taget mig sammen til at sy for seks års tid siden, i dagen anledning kommet til at ligge på vores spisebord, hvor den danner ståunderlag for alle min Skats mange spændende fødselsdagsgaver.

De tre små overglade plys fødselsdags-blomster, der spiller "Happy Birthday To You", når man trykker på deres ene blad …

2014/12/01/0202.jpg

… er kommet frem fra deres skjul inde i et skab og de har fundet sig en rigtigt god plads i en lille glasvase, hvorfra de smiler til samt spiller for dagens fødselsdagsbarn, hver gang han kommer i nærheden af dem.

Selv det lille fødselsdags-flag …

2014/12/01/0203.jpg

… er kommet ud i det fri fra sit skjul inde i et skab og dette er det så glad for, at det har taget to små gaver med til dagens hovedperson. Måske indeholder denne gave noget, han har ønsket sig, eller også så er det kun noget, som han ifølge flaget mangler. For eksempel var flagets gave for syv år siden et par tynde sorte snørebånd, for seks år siden var det et sæt til purløg bestående af en lille porcelæns krukke, jord samt purløgsfrø, for fem siden år var det en DVD, for fire år var det et lille rødt porcelæns hus med indlagt lys med farveskifte, både for tre år samt forrige år var det en polystrone lagkage med lys og sidste år var det en mekanisk plys nisse.

🙂

Tillykke med fødselsdagen min elskede Skat og tak fordi jeg må være med til at fejrer dig i dag.