Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den femtende søndag og dermed den 30. fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Hele morgen samt det meste af formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgaver.

Da vi havde løbet vores normale søndagsture, hvilket vil sige, at vi først løbe mine 4.200 meter, hvorefter min Skat løb syv kilometer og jeg løb 400 meter, vi havde været i bad, spist frokost samt aflivet opvasken efter vore morgenmad, frokost samt forkælelse, satte min Skat lyskæderne på årets juletræ og samtidigt med han tilberedte vores aftensmad, fandt jeg kasserne med juletræspynt frem.

Da vi havde nydt aftens menu samt vi i fællesskab havde aflivet den medfølgende opvask, gik vi i gang med at pynte årets juletræ, hvilket vi så bare er langt fra færdige med, men derfor vil vi nu alligevel lige om lidt gå i seng, for nu er vi igen begge to så trætte, at vi har langt mere end almindeligt svært ved at holde os vågne.