Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den femtende lørdag og dermed den 29. fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Vi kørte hjemmefra ved 8:00 tiden og første stop blev Netto og Lidl på Københavnsvej, hvor vi fik købt en hel del, derefter smuttede vi lige rundt om Fakta på Køgevej samt Aldi på Søndre Ringvej, hvor vi også fik købt en hel del, før vi kørte hjem samt vi i fællesskab fik puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Da vi havde læst årets sjette julekort, spiste vores frokost samt fået ryddet til side, vasket op, tørret af og stillet på plads efter vores morgenmad samt frokost, kørte vi ud til Shurgard for at hente kasserne med juletræspynt.

Det vil sige, vi startede med at smutte rundt om Jem & Fix, Silvan, Harald Nyborg samt Bauhaus for at se, om vi kunne få fat på et par nye lyskæder til vores juletræ, hvilket så bare ikke lykkedes for os, men til gengæld fik vi købt en sød keramik nisse samt en mindst lige så sød glaskugle, før vi smuttede rundt om Shurgard, for at hente kasserne med juletræspynt.

Samtidigt med min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at stryge dagens to maskinfulde altså 34 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt dække spisebordet.

Da vi havde nydt aftens menu samt vi i fællesskab havde aflivet den medfølgende opvask, min Skat havde nået at støvsuge hele vores lille lejlighed og jeg havde nået at tørre støv af i den, blev vi enige om, at selv om klokken var lidt over 21:00, så ville vi alligevel tage årets juletræ indenfor. Så nu står det i stuen for enden af vores spisebord samt venter på, at vi skal begynde at pynte det, men det bliver desværre først i morgen, vi går i gang med den opgave, for nu er vi igen begge to så trætte, at vi har langt mere end almindeligt svært ved at holde os vågne.