Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den femtende fredag samt dermed også den 75. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer, derefter brugte han sammen med sine kollegaer en lille times tid på at ønske hinanden glædelig jul og godt nytår, hvorefter han kørte til sin normale fredagstrædning, så klokken var lidt over 18:00, da han endeligt langt om længe nåede hjem, men så har han også fri resten af indeværende år.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits fredag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge tre maskinfulde altså 55 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, handle ind hos Føtex og Tiger på Ro's Torv samt Føtex i Roskilde Stations Center, klare indpakningen af syv gaver samt befri mine grantræer og nogle af mine snemænd, så de også kan boldtrer sig årets snelandskaber.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så kan han lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.