Arkiver

Dagens sold


Hverdagen.

Da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen og jeg havre sat vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet samt vinduet i soveværelset i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra og jeg friste næsten til at skrive, at jeg traditionen tro startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang for at putte diverse former for reklamer i den opstillede container til papir samt skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation.

Derefter gik jeg langs med vores blok samt videre ad stamvejen til jeg nåede til containeren til pap, der også lige blev "fodret", før jeg forsatte videre igennem vores bebyggelse samt derfra via Køgevej og Søndre Ringvej til Aldi, hvor jeg lige fik købt det USB-mini-stick, jeg havde lovet Poul at købe for ham.

Derefter gik jeg via Roskilde Ringen, Knudsvej, Køgevej samt Jernbanegade til Føtex i Roskilde Stations Center, hvor jeg købte en Dagmatærte, hvorefter jeg forsatte ad Jernbanegade, Hersegade samt Algade til min zoneterapeut.

Da jeg havde afsluttet dagens behandling hos min zoneterapeut samt ønsket hende en rigtigt god jul samt et både godt og lykkebringende nytår ved at give hende både en lille adventskalender samt en lille julegave, forsatte jeg ad Algade, Stændertorvet, Skomagergade samt Blågårdsstræde til min Skats tante, der ventede mig samt havde sørget for, at der var friskbrygget the på kanden.

Den næste lille times tid brugte min Skats tante og jeg på at hyggesnakke samtidigt med vi drak the samt spiste Dagmatærte og bagefter blev vi enige om, at vi ville gå vores sædvanlig tur, hvilket vi så gjorde.

Vi nåede i nævnte rækkefølge at besøge Søstrene Grene, Irma og Tiger i Skomagergade, Flensborg Bog & Ide og markedet på Stændertorvet, H. P. Nielsen Inspiration, Bahne, Tiger og Kvickly i Algade, hvor man havde sat alle former for julepynt ned med cirka 60% procent.

Selvfølgeligt lod vi os begge to friste til at købe lidt, min Skats tante fik købte et par nisser og jeg fik købte nogle ganske få ting, der skal bruges til næste års adventskalendere- og pakkekalendergaver samt denne rigtigt søde keramik figur med to snemænd …

2013/12/18/101.jpg

… der var sat ned fra 29,95 kroner til 10,48 kroner og denne søde polystyren figur med en nissepige, der ridder på en isbjørn …

2013/12/18/102.jpg

… der må være i familie med den nissedreng, der ridder på en isbjørn, jeg fik i morges, der var sat ned fra 39,95 kroner til 13,98 kroner.

Da min Skats tante og jeg havde betalt for vores varer, forlod vi begge to Kvickly, hvorefter hun begyndte at gå hjemad og jeg forsatte ad Algade samt Københavnsvej til Ro´s Torv, hvor jeg lige gik en runde, derefter nåede jeg at handle lidt ind hos Jysk i Ro´s Have samt Lidl og Netto på Københavnsvej, før jeg begyndte at gå hjemad via Københavnsvej, Bymarken, Østre Ringvej, Astersvej samt stamvejen og da jeg kom hjem, puttede jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, hvorefter jeg smurte min frokost, som jeg for øvrigt hat nået at spise samtidigt med jeg skrev dette indlæg.