Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den fjortende søndag og dermed den 28. fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I formiddags kørte min Skat og jeg til Herlev, hvor vi først smuttede rundt om min veninde i Cowboybyen for at aflevere årets julekort samt en lillebitte julegave, derefter smuttede vi rundt om Maxi Zoo for at købe kattemad til Sweetheart og til sidste smuttede vi rundt om Poul for at aflevere årets julegaver, lidt julehygge med meget.

Derefter kørte vi ind til København, hvor vi brugte cirka to timers tid på at hygge os med at gå en tur på strøget og vi kom til at købe både et par plyssede ænder samt nogle små sukkersøde ænder.

Da vi kom hjem, løb vi første mine 4.000 meter, hvorefter min Skat løbe fire kilometer og jeg løb 600 meter, før vi spiste frokost.

Der til kommer, at vi stort set har nået alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag, for jeg har blandt andet nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads på den øverste hylde i mit klædeskab.