Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den fjortende torsdag samt dermed også den 69. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vil sige, at vi først løbe mine 4.000 meter, hvorefter min Skat løb tre kilometer og jeg løb 400 meter.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 39 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej samt rydde op i indholdet af to af de mange kasser, vi har hente hos Shurgard.

Lige nu sidder min Skat foran sin computer og der vare nok mindst en times tid, før han går i seng, men derfor vil jeg nu alligevel slukke for min computer samt efterfølgende går i seng, for nu er jeg desværre igen så træt, at jeg har langt mere end almindeligt svært ved at holde mig vågen.