Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den trettende fredag samt dermed også den 65. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vil sige, at vi først løbe mine 4.000 meter, hvorefter min Skat løb to kilometer og jeg løb 200 meter.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits fredag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 17 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, samt gøre rent og rydde op i det yderste højre overskab i køkkenets langside. Så nu er alt det, der befinder sig i det skab, rent og der er kommet lidt mere i kasserne til Solsikkens Sang.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, den anden af dem er jo lige som fyldt rigtigt godt op af diverse plyssede ænder, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med jeg klemmer min Skats ribben, imens han ser fjernsyn, hvilket han lige kan nå at gøre i cirka en halv times tid, før sengen for alvor kalder på os begge to.