Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den tolvte søndag og dermed den 24. fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag, blandt andet nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vil sige, at vi nøjes med at løbe mine 3.800 meter, da min Skat holder løbefri i denne uge, så hans krop har de flere kræfter, den kan bruge på at blive rask.

Der til kommer, at min Skat fik bagte den kage, han skal have med på arbejdet i morgen samt læst alle sine fødselsdagskort og pakket alle sine fødselsdagsgaver ud.

Jeg har blandt andet nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads på den øverste hylde i mit klædeskab, samt ryddet op og gjort rent i det midterste af underskabene i køkkenet kortside.