Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den tolvte torsdag samt dermed også den 59. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer, men da han lige som mig ikke følte sig på toppen, så droppede vi begge to dagens løbetur, vi håber så, at vi kan løbe i morgen i stedet for.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 41 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, samt handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej. Da jeg havde spist min frokost overgav jeg mig samt gik i seng og jeg sov stort set det meste af eftermiddagen væk.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.