Arkiver

Vores lille kaktusbarn


Hverdagen, Kaktusser.

Mine ynglingspotteplanter er alle former for sukkulenter inklusiv kaktusser både de helt almindelige, der mest af alt minder om aggressive nålepuder, hvori nålene er sat forkert, så spidsen vender ud af, samt de mere fredelige af slagsen i form af bladkatusser.

Så da jeg i midten af marts måned 2009 hos Aldi på Søndre Ringvej så, at man kunne købe et minidrivhus med frø til kaktusser, slog jeg til. Nogle få dage efter såede min Skat de 25 kaktusfrø og den 4. juli 2009 kunne vi så glæde os over, at to af de omtalte frø havde spiret samt efterfølgende udviklet sig til disse to meget små spæde planter …

2013/08/11/001.jpg

… desværre nåede den mindste af dem ikke at overleve sin allerførste vinter, for den fik desværre nok ikke hverken lys eller varme nok.

🙁

Den største af dem har til al held vist sig at være ret så sejlivet og den …

2013/08/11/002.jpg

… har stadigvæk den prikkende samt stikkende attitude, der i den grad viser, at den nok ikke er interesseret i nogen som helst former for fysik kontakt, den har haft lige fra start af.

😉

Da min Skat og jeg har haft denne kaktus fra den kun var et lille bitte tørt frø, betyder den noget specielt for os, for den er jo vores lille kaktusbarn.