Arkiver

Årets 31. ups !


Hverdagen.

Da jeg havde slukket for computeren, ringede jeg til Poul for at få at vide, hvor mange af de "kun nok til en person"s middagsrester, der lå i vores fryser, han gerne ville have, og ganske som jeg har forstillet mig, så ville han gerne have dem alle, så da vi havde talt færdigt, pakkede jeg dem samt et par dybfrosne køleelementer ned i en frostpose, der blev lagt ned i et stof net, hvorefter jeg gik hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte diverse lokalaviser samt reklamer i den opstillede container til papir, før jeg forsatte langs med vores blok og derefter via stamvejen samt Køgevej til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station samt videre derfra med en S-bus linie 400 til Ballerup Station.

Da jeg nåede til Ballerup Station besluttede jeg, at jeg lige ville gå en meget hurtigt runde i Ballerup Centret, så jeg lige kunne nå rundt om Stereo Studiet efter det sidste nye nummer af deres tilbudsavis.

Da jeg nåede til Håndarbejdscentret, holdt jeg en kort pause, så jeg lige kunne komme at se lidt på de stoffer, der lå på butikken tilbudshylder, der står foran dens udstillingsvindue, og dermed kom jeg også til at blive fristet til at købe alt dette her …

2013/07/31/201.jpg

… der er fem meter bomuldstof med små grønne æbler …

2013/07/31/202.jpg

… der er 110,00 centimeter bredt, to meter bomuldstof med høns …

2013/07/31/203.jpg

… der er 110,00 centimeter bredt, en meter bomuldstof med snitmønstre …

2013/07/31/204.jpg

… der er 110,00 centimeter bredt, tre meter jerseystof med blomster …

2013/07/31/205.jpg

… der er 150,00 centimeter bredt, der var sat ned fra 89,00 kroner per meter til 44,50 kroner per meter. Så dermed fik jeg alle fire stykker stof for 489,50 kroner.

Jeg gik tilbage til Ballerup station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev Station og derfra gik jeg over til Poul, hvor jeg lige anbragte de dybfrosne middagsrester, jeg havde med til ham, før jeg gik over til Herlev Bymidte for at handle lidt ind Vangs Poulsens Efterfølger for Poul samt hos Rema 1000 På Bangs Torv for mig selv.

Poul og jeg nåede at få cirka to timers tid sammen, før min Skat kom for dels at aflevere alt det, han havde med i bilen til Poul, og for dels at hente mig. Min Skat kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed, når han kører hjem fra arbejdet og der tager ham under fem minutter at hente mig hos Poul, så derfor kan vi jo lige så godt følges ad hjem, når jeg besøger Poul. Bilen bruger jo den samme mængde benzin på at køre turen uanset om der er en eller to i den og jeg bliver dels fri for at slæbe på alle de tunge ting samtidigt med jeg sparer pengene, der ellers skulle være blevet brugt til at betale for hjemturen med de offentlige transportmidler. Der tilkommer, at min Skat og jeg på denne måde fik lidt mere tid sammen i dag. For øvrigt så tager turen i bil cirka en halv time og med offentlige transportmidler tager turen cirka to timer.