Arkiver

Lyseblå hæklede grydelapper med snemænd


Hverdagen, Håndarbejde.

På stort set alle vores fridage kan min Skat rigtigt godt lide at sove lidt længere om morgen end han gør alle de hverdage, hvor han skal på arbejdet, hvorimod jeg fortrækker at stå op til næsten normaltid af den simple grund, at jeg stort set er sultedøden nær på det tidspunkt af døgnet og jeg derfor er nødt til at få noget at spise.

For ikke at komme til at forstyrre min Skats videre skønhedssøvn, så plejer jeg, når jeg har nydt min morgenmad samt min morgenthe, at sætte mig rigtigt godt til rette i et hjørne af den ene af vores to sofaer, da den anden af dem jo lige som er fyldt helt op af plyssede ænder, hvor jeg så hygger mig med at læse i den igangværende bog eller nørkle med det igangværende håndarbejdsprojekt, indtil min Skat står op.

Her til morgen hyggede jeg mig så med at hækle de afsluttede rækker hele vejen rundt om samt hæfte de medfølgende ender på dette par lyseblå grydelapper med snemænd med høje sorte hatte samt lange røde halstørklæder …

2013/04/01/101.jpg

… der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt tre nøgler lyseblåt ( farve nummer 502015 ) ID. 8/4 Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) fra Coop Danmark, cirka ti gram hvidt ( farve nummer 01 ) Timeless Cotton 8/4 ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, cirka fem gram sort ( farve nummer 502000 ) ID. 8/4 Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) fra Coop Danmark, et par af de små røde halstørklæder, jeg hæklede den 17. marts i år, samt min altid trofaste Perle Inox hæklenål nummer 3,0.