Arkiver

Fra kaos til orden – Fryseren


Hverdagen.

Vores frysers fire skuffer var meget mildt skrevet ved at være lettere kaotiske at se ned i og der var efterhånden ikke rigtigt nogen som helst form for orden med hensyn til, hvilken form for madvarer, der lå i den enkelte skuffe. Meningen er ellers, at den øverste skuffe skal indeholde kød fra firbenet væsener, den anden skuffe skal indeholde fisk, fjerkræ, færdigretter samt is, den tredje skuffe skal indeholde grønsager samt fond og den nederste skuffe skal indeholde smør samt diverse middagsrester.

Samtidigt med det så var vores lille lagerliste over fryserens indhold efterhånden også blevet lettere kaotisk at se på …

2012/12/28/201.jpg

… så derfor gik min Skat og jeg i gang med at rydde op i vores frysers indhold samt med at skrive en helt ny opdateret lagerliste over dens indhold. Vi venter dog med at printe den opdaterede lagerliste til vi har nået at handle ind, da vi har planlagt at købe nogle ting, der skal i fryseren, og vi lige så godt kan få dem skrevet på listen, før den bliver printet.

Det tog os cirka en times tid at løse opgaven og nu ligger alle madvarerne igen i lige præcist den skuffe, de hører til, og ikke i en anden skuffe. Dermed er det igen blevet nemt at finde lige præcist det, vi skal bruge, og vi har nu fundet af, hvor mange af den kommende uges gode tilbud, der ikke kan blive plads til i vores fryser, så vi ikke kommer til at købe mere, end den rent faktisk kan rumme.