Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser.

I dag brugte vi begge to morgen på at aflive en god lille håndfuld af diverse lidt mere hyggelige af alle vores alt for mange meget forskellige små hængepartier, hvorefter vi blev enige om, at når sommervejret for en meget sjælden gangs skyld viser sig fra sin skønneste side af, så skal dagen bruges på at få en god en på opleveren udendørs.

Så da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, jeg havde vandet alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser ude på altanen samt jeg havde åbnet nogle af altanes vindue, så de små plantepusser kunne få masser af frisk luft, pakkede vi hver sin rygsæk med lidt proviant i både fast og flydende form samt nyopladet batterier og tomme hukommelseskort til vores kameraer, hvorefter jeg ringede til Poul og da jeg havde talt med ham, samlede jeg alle de ting sammen, vi skulle have med ind til ham.

Vi startede med at køre rundt om Vang Poulsens Efterfølger altså bageren på Herlev Torv, hvor vi dels købte franskbrød og cremelinser til Poul samt et sønderjysk rugbrød til os selv, hvorefter vi kørte over til Poul, hvor vi afleverede alt det, vi havde med til ham.

Derefter satte vi kursen mod Lyngby eller retter mon Brede, hvor vi både nåede at gå en hyggelig tur, besøge Brede Værk samt spise vores medbragte madpakker i Frilandsmuseet, før vi kørte hen til Jægersborg Dyrehave, hvor vi gik rundt i næsten tre timers tid, før vi kørte hjem til Roskilde igen.

Da vi kom hjem, lukkede min Skat altanens vinduer, før han gik i gang med at tilberede vores aftensmad samtidigt med jeg vandede alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser ude på altanen samt dækkede spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi nød aftens menu.

Da vi i fællesskab havde aflivet dagens samlede opvaske, satte vi os foran hver sin computer og nu vi jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, hvorefter jeg vil gå i seng.