Arkiver

Den sjette fødselsdag


Hverdagen, Ænder.

I dag kan denne søde lille kreative størrelse …

2012/04/01/001.jpg

… fejre sin seks års fødselsdag. Da det her til morges klokken 6:00 er lige præcist seks års tid siden, jeg skrev det allerførste lille bitte indlæg på min blog / i min dagbog Den Kreative And.

🙂

I løbet af de første seks års tid er det blevet til ikke mindre end 6.898 små og store indlæg ( dette er indlæg nummer 6.899 ) om løst og fast samt stort og småt i mit liv. Alle disse indlæg indeholder i alt 1.911.384 ord og de fylder totalt 10.770.951 bytes inklusiv diverse billeder.

Der til kommer, at jeg i løbet af de første seks års tid har modtaget 733 kommentarer, hvilket så bare ikke passer helt, for cirka halvdelene af disse kommentar har jeg selv skrevet som et svar på en kommentar. De 733 kommentarer indeholder 58.054 ord og de fylder totalt 334.287 bytes.

I løbet af sine første seks leveår har min blog haft 98.262 besøgende i hvert fald hvis jeg skal tro på, hvad der står i Statistikker – Generelt, men personlig har jeg på fornemmelse at hovedparten af alle disse besøgende er søgemaskiner, der så bare ikke lige har fundet det, de søgte.

🙂

Da jeg skrev det allerførste lille bitte indlæg på min blog, havde jeg sat mig for, at min blog skulle være en form for åben dagbog over mine få kreative udfoldelser, der så skulle krydders med lidt løst og fast om lidt stort og småt i min hverdag samt selvfølgeligt om ænder, fordi jeg jo samler på dem, men når jeg nu her til morgen sidder og ser tilbage på alle de mange indlæg, det er blevet til i løbet af de første seks års tid, så kan jeg ser, at det mere og mere er blevet til, at jeg skriver allermest om løst og fast om stort og småt i min hverdag, der så bliver krydret med mine kreative udfoldelser, oplevelser samt ænder, samtidig med jeg i større og større grad oftere og oftere bruger min blog som en form for selvterapi, da jeg brugen den som stedet, hvor jeg kan komme til at sætte ord på nogle af mine allerinderste følelser samt tanker.

🙂

Hvor mange indlæg mon det kan blive til i løbet af de næste seks års tid og mon min blog virkelige kommer til at fejre sin tolv års fødselsdag ?

😉

Mit logo er for øvrigt tegnet af Maud Pedersen.