Arkiver

Nedtællingen forsætter …


Hverdagen.

… for hvis alt går efter de på nuværende tidspunkt lagte planer samt som min Skat og jeg håber på, så tager min elskede Skat hul på sin påskeferie om "kun" tre arbejdsdage inklusiv i dag. Hvilket vil sige, at når han kommer hjem fra arbejdet samt den efterfølgende træning på fredag, så holder vi vores ti dage lange påskeferie fra og med lørdag den 31. marts 2012 samt til og med mandag den 9. april 2012.

Så er der efterhånden også gået ikke mindre end tretten hele uger, siden vi afsluttede vores ni dage lange skønne kombineret jule- og nytårsferie, og så er det vel også ved at være mere end yderst tiltrængt med næsten halvanden uges ferie ?

Jeg behøver nok næppe at skrive, at vi begge to glæder os til vores ti dage lange påskeferie, for det er langt mere end hårdt tiltrængt med nogle sammenhængende fridage, så vi kan få frigivet lidt tid, der kan bruges på nogle af de mange meget forskellige praktiske opgaver i vores hjem, vi desværre ikke lige kan finde hverken overskudet eller tiden til at klare i løbet af de travle hverdage.