Arkiver

En lille spareælling


Hverdagen, Ænder.

Da jeg havde hængt langt det meste af dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen samt jeg havde strøget resten af det, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, og jeg havde lukket for varmen i hele lejligheden samt jeg havde sat både den ene af altandørene, vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelset i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg gik ud til Ro´s Torv, hvor jeg handlede lidt ind hos Føtex samt Tiger. Det var i den sidste af de to nævnte butikker, jeg støtte på denne lille søde sparende størrelse …

2012/02/24/001.jpg

… og da den kun kostede en rund tier, besluttede jeg, at den fremover skal bo sammen med min Skat og mig. Da den lille nye keramik spareælling jo langt fra er særlig stor, så har jeg på fornemmelse, da den nok ikke vil være særlig god til at spare op, men det kan jo være, at jeg bliver forbavset.