Arkiver

Så er …


Hverdagen.

… den syvende dag i den første uge af vores fire uger lange sommerferie sørme allerede ved at synge på sit så absolutte allersidste vers, for klokken har lige passeret 22:30 og traditionen tro vil jeg, lige før jeg går i seng, lige skrive nogle få ord om, hvad min Skat og jeg har brugt denne dag til.

I dag har virkeligt været noget nær dagen derpå, for vi har begge to været noget så frygtelige mega monster trætte. Morgen gik med, at vi begge to nussede rundt og lige fik klaret en god håndfuld af diverse helt almindelige små huslige opgaver. For eksempel nåede jeg at pakke stort set resten af alt det, vi har haft med på ferie, ud samt putte det alt sammen på plads inklusiv at putte vasketøjet i de rigtigt snavsetøjskurve.

I formiddags, imens min Skat så kvalifikation til dagens Formel 1 løb, nåede jeg at blandt andet at putte rent sengetøj på vores seng samt redde den, vande alle vores potteplanter i lejligheden samt sætte vaskemaskinen i gang med første en kulørt hverdagsvask på 60 grader og derefter en kulørt finvask på 40 grader og jeg hængte begge maskinfulde nyvasket tøj til tørre på dels vingetørrestativet og dels det lille tørrestativ.

Så gik jeg rundt om skuret foran vores opgang, hvor jeg lige fik putte skraldespanden ned i en af de fire opstillede containere til dagrenovation, før min Skat og jeg kørte ud til Netto i Svogerslev for at handle ind til den næste lille uges tid. Da vi kom hjem, satte vi lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi begge to smurte samt spiste noget lynhurtigt frokost, derefter satte vi os i den ene af vores to sofaer, imens min Skat så optakten til dagens Formel 1 løb, selv løbet samt nedtakten, imens jeg hæklede på det igangværende projekt.

Imens min Skat løb sin normale søndagstur inklusiv dobbelt opvarmning, da han også løb min normale tur, selv om jeg ikke nåede ud at løbe i dag, da jeg simpelthen var for flad til at magte det, nåede jeg at stryge dagens to maskinfulde nyvasket ( 58 stykker ) tøj samt putte det på plads i diverse skabe samt skuffer. Bagefter gik jeg lige rundt om containeren med papir, rundt om containeren med pap samt rundt om vores garage efter vores brobizz, så den også kunne blive lagt på plads.

Da min Skat kom hjem efter dagens løbetur, gik han lige i bad, før han gik i gang med at tilberede vores aftensmad samt dække spisebordet og imens han gjorde det, satte jeg vaskemaskinen i gang med en kulørt finvask på 40 grader, der så godt nok første blive skyllet, centrifugeret og hængt op i morgen, samt vandede alle vores efterhånden alt andet end små plantepusser ude på altanen.

Da min Skat og jeg i fællesskab havde nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter samtlige af dagens måltider inklusiv diverse mellemmåltider og jeg lige havde fulgt skraldespanden ned samt nydt aftens smukke solnedgang, satte vi os foran hver sin computer. For selv om vi godt nok har haft den bærebarcomputer inklusiv mobilt bredbånd med på vores sommerferie i det nordjyske, så har ingen af os nået at være ret meget på nettet i løbet af de sidste otte døgns tid, blandt andet fordi det mobile bredbånd kørte ufatteligt langsomt, så vi er begge to begyndte at savne det og jeg er især begyndt at savne mit flere gange om dagen skriveri på min blog.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg slukke for computeren samt gå i seng, hvor jeg, så vidt det er muligt, vil sørger for at sove mindst fem kvarter i timen de næste otte timer.