Arkiver

God Sankt Hans Aften


Hverdagen.

Med et billede af en rigtigt glad heks …

2011/06/23/001.jpg

… der bor hos os, og hun ved udemærket godt, at hun ikke vil blive brændt af i aften, vil jeg lige ønske alle jer derude i Blogland en rigtigt god Sankt Hans Aften.

Jeg indrømmer heller end gerne, at jeg ikke vil gøre noget som helst for at fejre denne aften på traditionelt dansk måde, da jeg finder det mere end grufuldt, at man kan finde på at brænde levende dyr samt fugle.

Jep … jeg hentyder til alle de mange små dyr samt fugle, der har søgt ly og læ samt bygget bo i bålene, og som dermed vil blive brædt til døde i aften. Jeg vil også gerne indrømme, at selv om det snart er ved at være mange år siden, man har brændt rigtige hekse på bålet på disse bredegrader, så er det også noget, jeg tager kraftig afstand til.

Så alt i alt er den del af Sankt Hans aften en mere end dum stik, vi efter min mening bør se at få afskaffet så hurtigt som over hovedet taget muligt.

End videre kunne jeg godt tænke mig at få at vide, hvordan alle de såkaldte miljøbeviste personer kan og især vil legaliser det enorme unødvendige CO2 udslip, de kommer til at fortage i aften, når de brænder alle deres bål af, men det ønsker de jo nok ikke at udtale sig om.