Arkiver

Potte om – Del 9


Hverdagen.

Min Skat og jeg kører på sommerferie i morgen, for vi har lejet et sommerhus i det nordjyske, der skal være vores faste base i den næste uges tid. Da vi dermed ikke selv kan passe og pleje alle vores efterhånden ret så store plantepusser ud på altanen samt alle vores potteplanter inde i lejligheden, har vi sørget for at få fat på en platesitter til dem i form af vores under-underbo.

For dels at gøre det så nemt for vores under-underbo som overhovedet taget muligt og dels for at sørger for at vores plantepusser ude på altanen ikke kommer at får alt for klemte rødder eller at de mere eller mindre kommer til at kvæle hinanden, imens min Skat og jeg er på sommerferie, er vi gået i gang med at potte dem alle sammen om, binde de af dem, der har behov for det, op, samt flytte rundt på den alle sammen.

Så min Skat har blandt andet fremstillet et stativ til de to slyngplanter …

2011/06/17/401.jpg

… som de blev slynget om, da de var blevet potte om, og han har nået at tjekke, hvordan rødderne …

2011/06/17/402.jpg

… har det hos lidt over to tredjedele af alle vores plantepusser og dem, hvis rødder var klemte, blev potte om …

2011/06/17/403.jpg

… inklusiv de fire majsplanter …

2011/06/17/404.jpg

… hvor af den ene er ved at gå i blomst.

Desværre nåede vi kun igennem lidt over to tredjedel af alle vores plantepusser ude på altanen, før det blev så mørkt, at vi ikke længere kunne se, hvad det var, vi foretog os ude på altanen, så vi bliver nødt til lige at klare resten af opgaven i morgen tidligt, før vi kører på sommerferie.