Arkiver

Potte om – Del 8


Hverdagen.

Sidst på eftermiddagen gik min Skat i gang med at potte nogle af vores plantepusser om, for det var jo lige som meningen, at de skal have glæde af de nye samt større sorte plastik urtepotter samt underskåle, vi købt i forgårs, da vi handlede ind hos Bauhaus i Glostrup.

Både vores tre chilipeber-, vores tre peberfrugt- samt vores ni tomatplanter har længe klaget over, at deres fine sarte rødder bliver klemt noget så frygteligt i deres nuværende urtepotter og der var i høj grad noget om det …

2011/06/05/201.jpg

… hvilket vi fandt ud af, da min Skat begyndte at potte dem om. Han nåede også at plante vores fem vandærter, så nu er vi lidt spændt på, om det bryder sig om at jord i stedet for vand imellem rødder.

Bagefter prøvede min Skat, om han ud af et lille stykke havehegn kunne fremstille et eller andet form stativ til opbinding …

2011/06/05/202.jpg

… af vores "levende hegn planter", så de har noget, de kan vokse op ad og da det første forsøg blev godt, så har han tænkt sig også at fremstille et stativ til hver af de to voksblomster, vi har stående foran vinduet i soveværelset.