Arkiver

Husk at …


Hverdagen.

… årets pinse falder i næste uge eller rettere i næste weekend. Det betyder, at vi starter uge 24 med en helligdag, da 2. pinsedag falder den 13. juni i år. Det giver i hvert fald min Skat og jeg samt helt sikkert også en hel masse andre en ekstra fridag i den uge og det er jo så absolut ikke helt dumt at starte en hel ny arbejdsuge med at holde en fridag.

🙂

At pinsen falder i næste weekend, betyder så også, det er i næste weekend med start allerede lørdag den 11. juni klokken 12:00, Foreningen Fortællinger i Lejre afholder årets udgave af Fortællefestivalen i Sagnlandet Lejre.

Så hvis du godt kan lide at få fortalt samt hører en rigtigt god historie, så skal du slet ikke overveje det, for du skal simpelhen bare deltage i året udgave af Fortællefestivalen i Sagnlandet Lejre. For jeg er helt sikkert på, der nok skal blive rige muligheder for at høre både rørende, sjove, spændende samt søde historier og der vil helt sikkert også være noget for alle aldersgrupper igen i år.

🙂

Min Skat og jeg deltog både sidste år, hvor vi besøgte festivalen de to første dage, og forrige år, hvor vi besøgte festivalen alle tre dage ( jeg har så desværre bare endnu ikke nået at skrive noget som helst på min blog om de henholdsvis to og tre hyggelige dage ) samt i 2008, hvor vi kun deltog om lørdagen og om søndagen, og vi har slet ikke fortrudt, at vi har brugt tid på det alle tre år, for det har virkelige været nogle rigtigt dejlige dage, vi tilbragte derude.