Arkiver

Årets allerførste tur til dammen


Hverdagen.

I virkeligheden så burde min Skat og jeg nok havde haft brugt tiden på at klare nogle af de der helt almindelige praktiske huslige opgaver i vores lille lejlighed, men vi havde altså behov for at få lidt kærestetid og derfor gik vi en tur over til dammen.

Vi gik vores helt normale tur, det vil sige, at vi startede med at gå langs med blokken, videre ad stamvejen, tværs over Astersvej og derefter ad stien langs med skolen og dens boldbane på den ene side samt ungdomsboligerne og et parcelhuskvarter på den anden siden hen til skovens indgang …

2011/02/06/101.jpg

… fulgte vi stien igennem skoven til vi nået til udgangen ved parcelhuskvarteret, hvorfra gik vi hen til dammen …

2011/02/06/102.jpg

… der er stadigvæk masser af is derover …

2011/02/06/103.jpg

… så der var nok derfor, der ikke var nogle ænder i området. Vi stod lidt foran dammen, imens vi så på det triste syn og vi var begge to hamre over, at der er nogen, der har smidt en kundevogn ned i dammen. Det ligner simpelhen ikke noget og det er i den grad mangel på respekt for naturen.

Vi gik hjemad via kolonihavehusområdet …

2011/02/06/104.jpg

… og derfra via stien …

2011/02/06/105.jpg

… der har skolens boldbane samt en kirke på den ene side og et parcelhuskvarter samt et plejecenter på den anden side, og vi afsluttede dagens lille gåtur med at besøge Fakta i Østervangs Centret, hvor vi kom til at købe hakket oksekød med maximal 3-7%, for der var to pakker a 450 gram for 40,00 kroner, så nu skal vi lige havde pakket det om, så det kan blive puttet ind i fryseren.