Arkiver

Hulk !


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg var i fuld gang med at hækle på det igangværende projekt, da min Skat stod op og han derefter gik ind i stuen til mig. Han satte sig eller rettere han lagde sig i sofaen ved side af mig og vi hyggede os med at kramme, kæle, nusse samt småsnakke.

Det var så først bagefter, jeg opdagede, at min hæklenål ikke lå sammen med det i gangværende projekt på vores sofabord, men at den der imod lå i vores sofa, hvor en af os enten har siddet eller ligget ovenpå den, så den var blevet bøjet på midten, og da jeg ville bøje den ud, knækkede hen lige midt over …

2011/02/05/001.jpg

HULK !!! Mega monster HULK !!!!!

Det var min ynglings hæklenål nummer 2,5 og vi har haft så mange god og hyggelige studer sammen lige siden jeg via den lærte at hækle som seks årig. Det er jo næsten som at mindst en kær ven.

HULK !!! Mega monster HULK !!!!!

Jeg har til al held en hæklenål nummer 2,5 mere, men den er to centimeter længere end den hæklenål, der lige er knækket og selv om to centimeter måske ikke se ud til at være så stor en forskel …

2011/02/05/002.jpg

… så er det alligevel nok til, jeg bedst kan lide at arbejde med den korte af dem. Så nu bliver jeg nødt til at hækle det igangværende projekt færdigt med den lange hæklenål og så skal jeg ellers på jagt efter en Perl-Inox hæklenål nummer 2,5 med en længde på 13,00 centimeter.

Det bliver nok ikke særligt let at finde den ønskede hæklenål, for jeg har lige via Google søgt ude på Internettet efter hæklenåle af mærket Perl-Inox og alle de fremkommen link var til min egen blog. Alle andre steder, jeg har fundet hæklenåle, er de enten fremstillet af plastik eller træ og så er de udstyret med en eller anden form for tåbeligt skaft.

Jeg er udemærket godt klar over, at der er mange, der ikke har lært at holde ordentligt på en hæklenål eller der har et handicap, der gør, at de er nødt til at have en klodse hæklenål i deres hænder, men det er jeg så til al held ikke, så den slags nægter jeg simplehen at købe, for de kan altså ikke bruges til noget som helst !