Arkiver

Nedtællingen forsætter lidt endnu …


Hverdagen.

… for hvis alt går efter de på nuværende tidspunkt lagte planer, så tager min elskede Skat og jeg hul på vores juleferie sidste på eftermiddagen, når han kommer hjem fra arbejdet. Hvilket vil sige, at min Skat ikke skal på arbejdet fra og med fredag den 24. december 2010 til og med søndag den 2. januar 2011.

Det vil helt sikkert bliver dejligt med ikke mindre end ti sammenhængende fridage, og jeg behøver nok næppe at skrive, at vi begge to virkelige i den grader glæder os til årets kombineret jule- og nytårsferie.

🙂

Den lovede snestorm er endnu ikke nået frem til vores del af landet, og selv om det har sneet i nat, lige som vinder har taget til i løbet af natten, er der på nuværende tidspunkt til al held kun faldet cirka en centimeters sne her i Roskilde og efter min mening behøver der heller ikke at falde mere, for vi har allerede fået mere end rigeligt sne i løbet af denne vinter.

For øvrigt er udendørstemperaturen her i Roskilde lige nu minus 3,9 grader og ifølge DMI vil den forbilive imellem de to og syv frostegrader hele dagen.