Arkiver

Nye baby-tumle-nisser


Hverdagen.

Poul har godt nok ferie lige for tiden, men desværre er han også stadigvæk meget sløj på grund af den influenzaligende luftvejsinfektion, han nu har "hygget" sig med i lidt over en måneds tid. Da det samtidigt meget mildt skrevet er hundehammerende koldt udenfor, og det nok ikke lige frem vil være med til at minimere hans luftvejinfektion at komme ud i kulden, så havde jeg lovet, at jeg ville komme ind til ham i dag, så jeg lige kunne komme til at handle ind for ham.

Lige som i sidste uge viste det sig så, at noget af det tøj, han står og mangler her til vinter, er på tilbud hos Bilka i denne uge og derfor havde jeg lovet, at jeg ville tage en omvej, så jeg nåede rundt om en Bilka på vej ind til ham.

Da jeg gik hjemmefra ved 9:00 tiden, startede jeg med at gå rundt om skuret med containeren til batterier, containerne til dagrenovation samt containeren til papir, da der lå noget på både køkkenbord og vores køkkengulv til alle tre slags containerne. Derfra forsatte jeg rundt om containeren med glas samt rundt om containeren med pap, før jeg forsatte ad stamvejen og derefter ad Køgevej ind til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station.

Jeg var så heldig, at regionaltoget ankom til Høje Tåstrup station kun fem minutter før, bus linie 400S kørte derfra, så jeg undgik at bruge alt for meget tid på at vente på den. Jeg stod af ved Ishøj Station og derfra gik jeg lige over til Ishøj Bycenter, hvor jeg startede med at handle ind hos Bilka. Da jeg så havde fået købt det, jeg skulle købe der, gik jeg lige en meget hurtigt runde i centret, og jeg nåede også lige at besøge to butikker mere.

Hos Bazaren kom jeg til at købe for 70,00 kroner, men der samtlige syv ting skal bruges til nogle af næste års pakkekalendergaver, vil jeg ikke vise de ting frem her på bloggen. Der imod vil jeg gerne vise mit sold hos Bog & Ide frem, for jeg kom til at købe fire nye af Pobras polystrone baby-tumle-nisser også selv om de var lidt halv dyre efter min menig.

Jeg startede med at forelske mig i dette dejlige trekløver …

2010/12/08/101.jpg

… der kostede 64,95 kroner, og bagefter røg denne …

2010/12/08/102.jpg

… denne …

2010/12/08/103.jpg

… og denne …

2010/12/08/104.jpg

… der er i gang med en sneboldekamp, også ned i min indkøbskurv. De kostede 24,95 kroner per styk og de er ud af en serie på otte forskellige, men butikken havde kun disse tre, som jeg købte en af hver af, men tre ud af otte eller skrevet på en anden måde 37,50% ud af en serie er vel heller ikke helt dårligt ?

🙂

Jeg gik tilbage til Ishøj Station, hvorfra jeg tog bus linie 300S til Ringvejsbroen i Herlev, derfra gik jeg lige rundt om Aldi ved Herlev Station, før jeg gik hen til Poul, men det kommer der mere om i de næste to indlæg her på bloggen.