Arkiver

Skumring


Hverdagen.

Desværre endte med, at i dag også blev en af den der slags kedelige dage, hvor jeg simpelhen bare ikke havde det i mig, der skulle til, for at jeg kunne nå så forfærdeligt ret meget mere ud over det så absolut allermest nødvendige. Jeg vil dog tillade mig at påstå, at det nu ikke kun er min skyld, at jeg ikke kunne komme i gang med at gøre rent ( læs: vaske af i badeværelset samt i køkkenet ) eller komme til bunds med indholdet af vasketøjskurvene, da der igen i dag har været lukket for alle former for brugsvand i over fem og en halv times tid.

🙁

Til gengæld vil jeg så tillade mig at glæde mig over, at jeg er kommet et pænt stykke videre med det store igangværende hækleprojekt, der nok skal komme til at blive lige præcist sådant, som jeg håber på, når det en gang langt ude i fremtiden bliver færdigt, samt at jeg har fået ryddet op i nogle forskellige ting på min computer samt på mit skrivebord. Dertil kommer, at jeg også har nået at skrive lidt på min meget mildt skrevet lettere forsømte blog samt glæde mig over solens op- så vel som nedtur i dag.

🙂

Dagens solnedgang over Holbækmotorvejen klokken lige præcist 15:09 …

2010/12/03/401.jpg

… klokken lige præcist 15:17 …

2010/12/03/402.jpg

… samt klokken lige præcist 15:24 …

2010/12/03/403.jpg

… som jeg oplevede, nød og fotograferede den igennem det lukkede vindue i vores arbejdsværelse, hvilket er årsagen til, at et hjørne af vores altan er kommet med på alle billederne, før jeg trak gardinerne for vinduet. Nu vil jeg hækle lidt mere på det store igangværende projekt, lige indtil min Skat kommer hjem fra arbejdet med efterfølgende træning.