Arkiver

Ugeblade


Hverdagen, Håndarbejde.

I fredags, da Wivi og Christian var rundt om os for blandet andet at hente Wivis pakkekalender, havde Wivi en plastikpose med diverse ugeblade med til mig eller rettere hun havde en plastikpose med diverse ugeblade, som jeg må læse og klippe i, før hun får dem tilbage, så hun kan give dem til en veninde.

Jeg indrømmer hellere end gerne, at det eneste ugeblad, jeg selv køber, er Anders And & Co., som jeg abonnere på, og derude over så køber jeg også Anders And Eksta, I Form samt The World Of Cross Stitching, det først blad kan kun købes i løssalg og de to sidste blade abonnere jeg på.

Dertil kommer så, at jeg fast hver måned ganske gratist henter Gaffe hos min lokale TP Musik butik, Lime i en af mine lokale Netto butikker samt Ud Og Se på stationen.

Jeg ved, at der er rigtigt mange, der holder mange flere ugeblade samt magasiner end mig og jeg ved også, at især ugeblade som disse her …

2010/11/29/001.jpg

… er meget populære, men skal jeg være 100% helt ærlig, så tog det mig rent faktisk under tre kvarter at se dem alle sammen igennem samt klippe i alt fire sider …

2010/11/29/002.jpg

… ud af dem. De to sider er med opskriften til en strikket elefant, jeg godt kan finde på at strikke til min veninde i Rønnebærparken, da hun har det med elefanter på lige præcist den samme måde, som jeg har det med ænder, det vil sige slemt rigtigt slemt. Den ene side er med opskriften på en stikket kjole, jeg godt kan finde på at omberegne opskriften til, så den kommer til at passe til min ringe størrelse, og den sidste side er med skabelonen samt folde-forvirringen til et krammehus, der kan bruges som gaveæske.

Nu har jeg så lige samlet alle ugebladene i en plastikpose, så Wivi kan få dem tilbage, næste gang vi ses.