Arkiver

Indtil videre


Hverdagen.

Det sneede i går aftes, da vi gik i seng. Det har sneet i nat. Det sneede, da vi stod op i morges og indtil videre har det sneet hele dagen. Så derfor sørgede min Skat og jeg for at komme nogenlunde relativ tidligt hjemmefra, sådant at vi nogenlunde relativt tidligt havde klaret alt det, vi skal klare udendørs i løbet af i dag.

Vi startede med at køre ud til Silvan, men da butikken lige for tiden er under ombygning og den derfor har et yders begrænset vareudbud, så kunne vi desværre ikke komme til at købe det, min Skats havde tænkt sig at i det mindste lige se prisen på.

Vi kørte rundt om Shurgard, hvor vi blandet andet hentede de lysdekorationer, vi normalt plejer at have hængende i vinduet i køkkenet og i soveværelset, tre af de store papkasser fra posthuset, der indeholde diverse former for julepynt, posen med min Skats pakkekalender samt hans første-søndag-i-advents-gave, posen med hans fødselsdagsgaver, samt posen med hans adventkalender …

2010/11/27/101.jpg

… samt min adventkalender …

2010/11/27/102.jpg

… fra Anne. Derefter kørte vi lige rundt om først Netto på Københavnsvej og derefter Fakta i Østervangs Centeret for at handle lidt ind, før vi kørte hjem til os selv igen. Min Skat stillede alle de ting, vi havde i bilen, ind i vores opgang og jeg begyndte at bære dem alle sammen op i vores lejlighed. Min Skat hjalp mig dog med opgaven, da han lige havde kørt bilen over i garagen.

Derefter satte jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg stillede den lysende snemand, min Skat fik i fødselsdagsgave forrige år, samt både min Skat så vel som min adventkalender …

2010/11/27/103.jpg

… fra Anne ovenpå den korteste af vores reoler inde i stuen. Nu vil min Skat og jeg begge to have noget frokost og derefter så går vi for alvor i gang med at pynte op til jul i hvert fald vil vi prøve på at få lidt lys ud på altanen.