Arkiver

På plads


Hverdagen.

Da Wivi og Christian var kørt, tog min Skat og jeg lige noget lynhurtigt frokost og derefter gik vi hen til værkstedet for at hente vores lille bil, der var blevet anti-rust-behandlet i løbet af i går og i dag. Derfra kørte vi lige rundt om første Super Best og Netto på Holbækvej og derefter rundt om Aldi på Søndre Ringvej for at handle ind til den næste lille uges tid, før vi kørte hjem til os selv igen.

Min Skat og jeg bar i fællesskab alle de nyindkøbte varer op i vores lejlighed og derefter tog min Skat posen med hans træningstøj med mere, hvorefter han kørte til træning. Imens han var væk, nåede jeg at sætte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad og frokost samt kage med tilhørende kaffe og the, som vi nød, imens Wivi og Christian var her.

Derefter vandede jeg lige alle vores potteplanter samt nippede visne blade og blomster af dem, før jeg fulgte skraldespaden ned, hvorefter jeg stillede mig at stryge den maskinefuld tøj, jeg nåede at vaske i morges, så det kunne blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffer.

Så talte jeg i mobiltelefon med Poul, og derefter nåede jeg lige at sætte den specielle adventkalender …

2010/11/26/101.jpg

… jeg fik af Wivi i formiddags, på plads, før min Skat kom hjem fra træning. Så nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med at tømme vores spisebord, så jeg kan komme til at dække det, så vi kan sidde ved det, imens vi nyder aftens menu.