Arkiver

Tyske ænder


Hverdagen, Ænder.

Wivi og jeg havde aftalt, at hun skulle besøge mig i tirsdag, men den aftale blev ændret på grund af vejret. I formiddags ved 9:30 tiden ringede Wivi så til mig for at høre, hvordan det ville passe med hensyn til min Skats og mine planer for denne fredag, hvis hun og hendes mand kørte ind til os sådant, at de ville ankomme ved cirka 11:00 – 11:30 tiden, så de lige kunne dels aflevere advent- og julegaver med mere samt hente blade, pakkekalender med meget mere ?

Da min Skat og jeg ikke skal nogen steder før i eftermiddag, hvor vi skal hente vores lille bil på værkstedet, efter den har fået fortaget sin hvert andet år anti-rust-behandling og da vi gerne ville af med alt det, vi har stående rundt omkring i vores lejlighed primært i stuen, som Wivi skulle have, endte det med, at Wivi og hendes mand ankom til os ved 11:15 tiden.

De blev en lille times tid, for ingen af dem bryder sig om at køre i snevejr og de ville gerne hjemad igen, før det for alvor begyndte at sne. Det var dejligt at se dem og det var endnu mere dejligt at få afleveret alt det, vi havde til dem.

Det gav så ikke helt så meget ledig plads, som man eller skulle have haft trodet, for igen i år har Wivi fremstille en lidt speciel adventkalender …

2010/11/26/001.jpg

… der indeholder en lille gave til hver søndag i advent samt en lille gave til hver lørdag før de fire søndage i advent, til mig.

Derude over havde hun også tre julegaver …

2010/11/26/002.jpg

… med til os. Den ene julegave er til min Skat, men at der "kun" er en julegave til ham skyldes, at det andet, han skal have i julegave af familien i Fakse, har jeg købt samt pakket ind for dem, og de to sidste julegaver er til mig.

Dertil kom, at Wivi og hendes mand under deres sommeferie på Låsby Kro, havde besøgt Hjal Hede, hvor de var stødt på denne lille størrelse …

2010/11/26/003.jpg

… der gerne ville have et nyt hjem og så var det jo heldigt, at de viste lige præcist hvor, den kunne få det.

🙂

Under deres sommeferie i Tyskland var de så stødt på først denne lille størrelse …

2010/11/26/004.jpg

… og bagefter på denne lille størrelse …

2010/11/26/005.jpg

… der begge to gerne ville immigrerer til Danmark, fordi de havde hørt nogle rygter om, at der i Danmark i en by, der hedder Roskilde, findes et godt hjem for ænder, og der ville de gerne bo, og så var det jo godt, at Wivi og hendes mand endnu en gang var i stand til at hjælpe et par hjemløse ænder.

🙂

Endeligt fik jeg "en lille blomst" til værtinde og da Wivi udemærket godt ved, at jeg ikke bryder mig om afskåret blomster, havde hun i stedet for fundet to små af Pobras babynisser

2010/11/26/006.jpg

… der har været på rov i slikskålen, så de kunne komme i gang med dagens motion i form af balance- samt vægttræning med lakridskonfekt.

🙂

Wivi tak for alle gaverne altså både dem, der allerede er blevet pakket ud og dem, vi først må pakke ud på et senere tidspunkt, jeg håber, du kan bruge gaverne i din pakkekalderen, efterhåndens som du finder ud af, hvad de forskellige pakker indeholder.