Arkiver

Godkendt


Hverdagen.

Vores lille bil fylder fire år på tirsdag og derfor har den i dag været til sit første periodiske syn. Til al held og ganske som min Skat og jeg havde forventet det, så blev den godkendt helt uden nogen som helst former for bemærkninger.

De periodiske syn blev jo officielt indført for at finde alle de biler, der er i dårlig stand, men i bund og grund er de periodiske syn bare endnu en måde at hive penge ud af lommerne på bilejerne. Dagens periodiske syn tog under fem minutter og det, der tog længst tid, var at få lov til at betale de 519,00 kroner inklusiv diverse gebyrer samt moms, det koster.

Hvis ikke det her er endnu en beskatning af bilejerne, så burde det være sådant … at hvis der ikke er noget som helst at bemærke på bilens tilstand, så burde den blive synet gratis og så burde det koste det dobbelt, hvis der var noget at bemærke ved bilens tilstand.

Hvad med også at indfører periodiske syn af alle andre former for transportmidler som for eksempel cykler. For det første ville det jo nok kunne indbringe den altid bundløse statskasse lidt mere, der kan blive smidt ud på ubrugelige ligegyldigheder som en ny påtvungen udgave af NemID og for det andet så kunne det være, at det ville medføre, at der frem over rent faktisk er lys på cyklerne, så man har en reel mulighed for at hoppe ind til siden og man dermed kan undgår at bliver kørt ned af alle de cyklister, der mener, at de har mere end fuld ud ret til at cykle på fortovene samt at det er helt i orden at cykle over for rødt lys.