Arkiver

God morgen tirsdag


Hverdagen.

Det begyndte at regne i går aftes og i løbet af natten er det så slået over til slud, så her til morgen ligger der et ganske tyndt fint hvidt lag nyfalden sne i vores område. Lige nu er udendørstemperaturen lige over frysepunktet, for der er plus 0,3 grader her i Roskilde.

Personlig kunne jeg sangens undvære kulde samt sne og især i den kommende vinter, hvor vi forbindelse med udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse flere timer dagligt må undvære adgang til vand samt varme.

Når håndværkerne en gang går i gang med vores blok, vil vi døgnet rundt i de cirka 30 arbejdsdage, der til skal så ligges weekenderne, ikke have nogen som helst form for adgang til vand i lejlighederne, hvilket vil sige, at skal vi bruge vand, skal det hentes i en skurvogn for enden af blokken. Den samme skurvogn skal også fungere som bade- og toiletforhold for alle blokkens beboer i det samme tidsrum. Så det skal som ment nok blive spændende på en negativ måde.

Jeg glæder mig til, det er vel overstået, og så håber jeg, at der ikke sker det samme i vores bebyggelse, der er sket i en lignede bebyggelse her i byen, hvor arbejdet med udskiftning af faldstammer med videre på tredje måned ligger helt stille, og beboerne derfor stadigvæk ikke har adgang til vand i deres lejligheder og de derfor er henvis til en skurvogn, når de skal bruge vand, de skal i bad eller på toilettet.