Arkiver

Fra kaos til orden – Kælderrummet


Hverdagen.

Imens min Skat tog sommerdækkende af bilen, hvorefter han satte vinterdækkene på den, nåede jeg at rydde lidt op i vores garage, så den nu er knap så til rodet og derefter gik vi begge to ned i vores kælderrum, der også lige tragte til en kærlige oprydning. Så der blandt andet kunne blive plads til de træhylder, vi ikke længere har i brug på vores altan.

Vi var ikke lige så effektive denne gang, som vi var det sidste gang, vi gav vores kælderrum en kærlige omgang, men for det første var vores kælderrum ikke lige så til rodet denne gang, som det var det sidste gang, og for det andet gik der ikke oprydning i den denne gang.

Min Skat og jeg er dog blevet enige om, at vi på et tidspunkt, når vi har fået overstået den del af den totale udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der skal finde sted i vores lejlighed, skal vores kælderrum udsættes for en totalt gennemgribende oprydning samt udsmidning. For der er helt sikkert meget af det, der lige nu befinder sig i vores kælderrum, der aldrig mere kommer i brug, og hvorfor skal det så have lov til at optage plads, der kan bruges til noget andet ?

I virkeligheden så brugte min Skat og jeg under en times tid på hele opgaven, men hold da lige helt op, hvor gjorde vores arbejdsindsat en stor forskel. Vores kælderrum gik jo fra at være godt til rodet og uoverskueligt til at være overskueligt samt ryddeligt …

2010/11/21/101.jpg

… det, der nok gav allermest, var, at alle de nyvaskede urtepotter samt urtepotteskjulere blev samlet sammen samt især at de blev stablet op. Sådant er de nu ikke længere optager så meget gulvplads.

Næste gang, vi går amok i vores kælderrum, blev det tømt fuldstændigt, så vi kan komme til at hive det gulvtæppe, den forrige ejer har lagt på gulvet, af, så det kan bliver smidt ud. For det tæppe er vi godt nok begge to trætte af at snuble i, hver gang vi skal ind eller ud af vores kælderrum.