Arkiver

Tanker om november måned


Hverdagen.

Jeg indrømmer hellere end gerne og helt uden at skamme mig over det, at jeg simpelhen bare ikke kan forstå alle dem, der hårdnakket påstår, at november måned er noget så frygteligt lang at komme igennem. For det er den jo rent faktisk ikke, da både januar, marts, maj, juli, august, oktober samt december måned er længere i og med de jo har 31 dage, hvor imod november altså kun må nøjes med 30 dage.

Jeg indrømmer også hellere end gerne og stadigvæk helt uden at skamme mig over det, at jeg simpelhen bare heller ikke kan forstå alle dem, der hårdnakket påstår, at november måned er sådant en frygtelige kold og mørk måned at komme igennem. For det er den jo rent faktisk ikke, da både januar og februar er både koldere og mørkere. I kan jo prøve at tjekke DMI statistikker, hvis I ikke tror mig.

Igen i år havde jeg håbet på, at når jeg nu lige for tiden er 100% fuldtidshjemmegående for min egen eller rettere min Skats regning, da det er ham og kun ham samt min meget lille forlængst totalt opbrugt opsparing, der har førsøgeret mig i de sidste lige knap og nap to og et halvt års tid, at jeg så for en eneste gangs skyld ville kunne nå bare halvdelen af alle de mange meget forskellige hyggelige ting, jeg har lyst til at foretage mig i løbet af november måned og desværre ser det ud til, at det heller ikke kommer til at lykkes for mig i år.

Så meget kort skrevet … så bliver jeg nok aldrig imellem alle dem, der meget mere end hårdnakket påstår, at november måned simpelhen bare er alt for lang, for det er den simpelhen bare ikke, den er nok snare alt for kort.