Arkiver

Halloween væk


Hverdagen.

Det er den 16. november 2010 i dag og hvis november måned havde haft 31 dage, så havde det være månedens midterst dag. Det har den nu ikke, men det ændrer ikke på, at vi nu er nået halvvejs igennem november måned 2010.

Det betyder også, at der nu kun er to uger altså lige præcist 15 dages tid til, det er den første december og derfor er det også ved at være på tide, at jeg få pakket årets Halloween-landskab væk, så der kan blive plads til årets snelandskaber.

Så umiddelbart lige efter min Skat var gået hjemmefra i morges, tog jeg de tre grå 31 liter SmartBokse, Halloween-pynten skal pakkes ned i, og derefter stillede jeg dem på vores seng. Jeg stillede også de forskellige små åbne trækasser, mange af vores forskellige kulørte keramik pyntegræskar har ligget i, på vores seng, før jeg gik ud i køkkenet.

Da vi jo kan risikere, at vi skal rive om ikke hele så i hvert fald en del af vores køkken ned i forbindelse med den meget nær forestående udskiftning af samtlige fladstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i hele vores bebyggelse, og vi jo ikke kan rive vores køkken ned, før vi har tømt dets skabe samt skuffe, så har jeg lige fundet alle de Halloween-relatere ting så som silikone muffinsforme og drikkeglas med Halloween-motiver samt knive og udstikningsforme til dekoration af græskar frem fra køkkenets gemmer, hvorefter de blev vaske, tørret samt puttet ind vores seng …

2010/11/16/001.jpg

… og lige så snart jeg har sat det allersidste punktum i dette lille indlæg på min blog og jeg har været i bad samt jeg sat vaskemaskinen i gang med dagens allerførste maskinefuld, så vil jeg gå i gang med at pakke Halloween-pynten væk samtidigt med jeg så småt vil begynde at glæde mig til, jeg forhåbentligt kan finde den frem igen næste år i slutningen af september eller starten af oktober måned.