Arkiver

Rappe hyggesokker


Hverdagen, Ænder.

Desværre ender der nok med, at i dag bliver en af den der slags dage, hvor jeg simpelhen bare ikke har det i mig, der skal til, for at jeg når så forfærdeligt ret meget mere end lige det så absolut allermeste nødvendige, for igen i dag er jeg både halv dårlig samt træt.

Så er det, at jeg i stedet for at ærgrer mig over alt det, jeg så ikke kommer til at nå i dag, jeg tillader mig at glæde mig over de få ting, jeg så dog trods alt indtil videre har nået at klare.

I løbet af morgen nåede jeg blandt andet at skrive en god håndfuld små manglede indlæg fra den nu desværre forlængst vel overstået weekend på min blog samt vaske en maskinfuld kulørt finvask, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen. Det vil sige, det, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, blev selvfølgeligt det, og bagefter blev det hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset.

Jeg fik dog taget mig sammen til at gå rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med papir, før jeg gik over til Fakta i Østervangs Centret og da jeg havde handlet lidt ind der, forsatte jeg ud til Jysk på Københavnsvej. Derfra forsatte jeg til Ro´s Torv, hvor jeg lige gik en hurtigt runde, før jeg via Københavnsvej forsatte ind til Algade, hvor første stop var Kvickly.

Dagens besøg hos Kvickly endte dog med at blive et af de billige, for det eneste, jeg kom til at købe, var dette par rappe hyggesokker …

2010/11/15/101.jpg

… der kostede 19,95 kroner.

Jeg forsatte ad Algade samtidigt med jeg lige fik klaret diverse småindkøb hos Xtra Pris, Netto samt Tiger, før jeg forsatte via Stændertovet til Skomagergade, hvor jeg lige var et meget hurtigt smut rundt om Bog & Ide for at hente mit medlemkort, der så desværre endnu ikke var kommet. Derfra gik jeg via Gullandsstræde, hvor jeg kom forbi Kirkens Genbrug, hvor jeg fik øje på dette søde par …

2010/11/15/102.jpg

… der stod på et rundt bord i butikken udstillingsvindue. Så jeg gik ind i butikken for at se lidt nærmere på dem og da de kun kostede 6,00 kroner, kom jeg til at købe dem.

Da jeg kom hjem satte jeg lige alle de nyindkøbte varer hel rigtigt på plads, før jeg gik rundt om containeren med papir samt rundt om containeren med pap, derefter smurte jeg min frokost, som jeg spiste, imens jeg skrev dette indlæg.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg går i gang med at stryge det nyvaskede tøj, så det kan komme på plads i diverse skabe samt skuffer.