Arkiver

Små glas ugler


Hverdagen.

Min Skat og jeg havde godt nok aftalt, at vi i dag ville starte med at sige: "Det endelige farvel" til samtlige af vores resterende plantepusser ude på altanen, derefter ville vi køre ud til Kara, hvor vi ville aflevere planterne, jorden samt alle de øvrige ting blandt andre min computers fladskærm, der jo afgik ved døden i forrige måned, før vi så ville køre rundt om Shurgard for at hente nogle forskellige ting, hvorefter vi ville afslutte køreturen med at handle lidt ind hos først Netto på Københavnsvej, derefter Fakta i Østervangs Centret og til sidst Aldi på Søndre Ringvej.

Desværre viste det sig, at vi kun havde sorte plastik affaldssække og de må ikke bruges, når der skal afleveres affald til genbrug på Kara. På en måde er det jo lidt dumt, for plastik sækkene bliver jo tømt, men det er for at kontroller, at folk rent faktisk har sorteret deres affald korakt, før de aflevere det.

Så enten skulle jeg lige gå en meget hurtigt over til Fakta i Østervangs Centret efter en rulle klare plastik affaldssække eller også så skulle vi starte med at handle ind, før vi sagde: "Der endelige farvel" til planterne ude på altanen.

Vi valgte den sidste af de to muligheder og derfor så startede vi med at køre til Aldi på Søndre Ringvej og da vi havde handlet ind der, kørte vi til Netto på Holbækvej, hvor de allerede var ved at putte samtlige af den næste uges mandags sportvarer frem på hylerne.

Vi så lidt på hylderne med den kommende uge mandags sportvarer og min Skat fik øje på nogle æsker med forskellige små glaskugler, der var formet som fugle ( magen til dem, vi købte sidste år ) samt med ugler …

2010/11/13/201.jpg

… som vi kom til at købe et hold af. Æsken med de seks små glasugler kostede for øvrigt 39,00 kroner.

Hvis Mie stadigvæk havde været i blandt os, hvilket hun jo desværre ikke er, da hun døde nytårsdag 2007, så havde vi købt to æsker med glasugler og så havde hun fået den ene af æskerne næsten gang vi så hende. For hun havde det med ugler på lige præcist den samme måde, som jeg har det med ænder, det vil sige slemt rigtigt slemt.

Da vi kom hjem, fik vi lige sat alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads og nu vil vi gå i gang med at sige: "Det endelige farvel" til de resterede plantepusser ude på altanen.