Arkiver

Broderet billed med hundehvalp – Del 2


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg var lige ved at skrive slutningen af et lille indlæg på min blog, da min Skat kom hjem fra dobbelt træning. Han gik i gang med at tilberede vores aftensmad og jeg gik i gang med at tømme hans to træningsposer. Tøjet kom i vaskemaskinen, hvorefter den blev sat i gang med en kulørt finvask og resten kom på plads. Derefter nåede jeg lige at dække bordet samt brodere nogle få korssting, før det var blevet tid til at spise aftens menu.

Da min Skat og jeg i fællesskab havde nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores aftensmad, nåede jeg at brodere de sorte stikkesting og dermed er jeg lige blevet færdigt med dette broderet billede …

2010/11/01/101.jpg

… selve motivet måler 20,00 x 25,00 centimeter og min svigermor altså min Skats mor skal have det af os i julegave i år. Hun må så selv finde ud af, hvad det skal bruges til … om det skal i glas og ramme eller på forsiden af en sofapude eller måske noget helt tredje.

Alle materialerne altså både broderistoffet, broderigarnet i seksten forskellige farve, brodermønsteret samt to broderinåle stammer fra det ene af de to broderikit, jeg købte for kun 39,00 kroner per styk hos Fakta i starten af forrige måned, og der var faktisk så meget broderigarn med i pakken, at der er broderigarn nok til et helt billede mere.

Så selv om det nu er anden gang, jeg brodere motivet, da jeg jo også har broderet det til min svigerindes julegave, så vil jeg ikke afvise, at jeg ikke også kommer til at brodere det for tredje gang nemlig til os selv.